همانطور که میدانید شبکه های بی سیم موج های رادیویی را در فرکانس های خاصی ارسال میکنند که به وسیلهی دستگاه های فرستنده و گیرنده های مخصوص دریافت میشوند. رادیو وایرلس یکی از پرکاربردترین تجهیزات شبکه شناخته شده است که امکان دریافت و ارسال داده ها را برای کاربران فراهم میکند. به زبان ساده میتوان گفت رادیو وایرلس ها نقاط بیشتری از یک شبکه را تحت پوشش خود قرار می دهند و از قدرت بالاتری نسبت به آنتن ها برخودار هستند.
به طور کلی باید بگوییم رادیو وایرلس ها دارای عملکرد ساده ای و فقط گیرنده و فرستنده امواج هستند. در نتیجه رادیو وایرلس ها تا حدی به اکسس پوینت ها شباهت دارند. چرا که اکسس پوینت به وسیله یک کابل شبکه به یک روتر یا مودم متصل میشود و قادر است داده ها را در سایر نقاط در هرمکانی به اشتراک بگذارد و پوشش دهی بالاتری را نیز فراهم می کند.
از وظایف اصلی رادیو وایرلس ها میتوانیم به انتقال و جابه جایی دیتا ها بدون محدودیت مکانی اشاره کنیم. برای مثال اگر قصد دارید دو ساختمان به اندازه 300تا 500 متری را به صورت وایرلس به یکدیگر متصل کنید حتما باید در هر دو ساختمان رادیو وایرلس را روبه روی هم نصب کنید و توسط دستگاه ارتباطات بی سیم را از راه دور ایجاد کنید.
بهتر است بدانید قدرت رادیو وایرلس در حقیقت قدرت آنتن آن است. قدرت آنتن را با علامت dbi نشان میدهند و هرچه این عدد بزرگتر باشد به این معناست که رادیو وایرلس دارای قدرت بیشتری است و قابلیت استفاده در مسافت های طولانی تر و ارتباطات پایدار تر را دارد. به همین دلیل استفاده از رادیو وایرلس در سازمان ها و موسسات بزرگ بسیار پیشنهاد میشود.
منبع : تفاوت آنتن و رادیو وایرلس
:: بازدید از این مطلب : 93
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2