نوشته شده توسط : مهشید افخمی

راهنمای خرید سوئیچ سیسکو 3850

سوئیچ سیسکو 3850 پلتفرمی است که سیسکو برای مدیریت شبکه های سیمی و بدون سیم در یک دستگاه تولید کرده ، همچنین ساده سازی سیاست های سیمی و بدون سیم در یک پلتفرم ، دسترسی نرم افزاری بالا ، انعطاف پذیری ، بهروری بیشتر از عملیات از دیگر اهداف تولید این سری می باشد .

کلیه سری های این سوئیچ سیسکو دارای یک پاور جایگزین پذیر بر روی دستگاه و قابلیت اضافه نمودن پاور به طوریکه همزمان تا دو پاور روی خود دستگاه قرار می گیرد

دارای 24 یا 48 پورت 10/100/1000 که بر اساس تشخیص مشتری می تواند پی او ای یا معمولی باشد.

دارای پورت های ثابت روی دستگاه که قابلیت نصب SFP  را دارند (یک تا ده گیگ) .

کنترل ظرفیت تا 40 گیگا بیت در ثانیه دنبال کردن ابر بی سیم در هر سوئیچ ( مربوط به سوئیچ های 48 پورت)

پشتیبانی از 25 اکسس پوینت و 1000 کاربر در هر سوئیچ 

امکان مجتمع سازی اختیاری دستگاه ها بر اساس سیسکو استک 160 که به کاربر این اجازه را میدهد که بر روی کابل استک خود تا 160 گیگا بیت پهنای باند داشته باشند

پشتیبانی از معماری جدید UADP

پشتیبانی از نرم افزار IOSX  

پشتیبانی از QoS ماژولار ، NETFLOW انعطاف پذیر نسخه شش و امنیت پیشرفته 

سوئیچ های 3850 از جمله سوئیچ های شرکت سیسکو می باشد که از سال 2013 تولید می شوند. سوئیچ کاتالیست 3850 به شما امکان دسترسی هوشمند، ساده و بسیار امن با یک کنترلر یکپارچه را می دهد. این سوئیچ ها از 100 نقطه دسترسی و 2000 سرویس گیرنده بی سیم پشتیبانی می کنند .این محصولات دارای پورت های multigigabit می باشند که از سرعت های 1ـ 2.5 ـ 5 ـ 10 پشتیبانی می نمایند. همچنین دارای قابلیت POE  و POE+ جهت تامین برق تا 30 وات در هر پورت و UPOE جهت تامین برق تا 60 وات می باشد.

قابلیت جدیدی که در این دستگاه ها اضافه شده است Stack Power می باشد که برای Stack کردن منبع تغذیه های سوئیچ ها استفاده می شود و بدین شکل عمل می کند:

در صورتی که یکی از سوئیچ ها در منبع تغذیه به مشکل برخورد کند به کمک این قابلیت برق مورد نیاز دستگاه از طریق Stack توسط منبع تغذیه دیگر سوئیچ های Stack شده تأمین خواهد شد و با این ویژگی قابلیت Up time بسیار بالایی را ارائه می دهد.شما می توانید از این سوئیچ ها به عنوان یک سنسور امنیتی و قدرتمند استفاده نمایید و همچنین از Flexible NetFlow ، Cisco TrustSec و قابلیت رمز گزاری MACsec پشتیبانی می کند.



:: برچسب‌ها: سوئیچ 3850 , راهنمای سوئیچ 3850 ,
:: بازدید از این مطلب : 622
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 29 مرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهشید افخمی

ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد که اتصالات وای فای در محل کار شما دارای مشکلاتی باشد. درواقع در یک کسب و کار یا شرکت ممکن است عوامل مختلفی بر روی عملکرد، پوشش یا اتصال WiFi تاثیر بگذارند. به طوری که بعضی از آنها به راحتی قابل رفع و برخی دیگر نیز به دانش فنی بیشتر،عیب یابی یا بررسی تخصصی نیاز دارند. راه اندازی اخیر WiFi نسل 6 با هدف حل برخی از این مشکلات شبکه بی سیم عرضه شده است.

عوامل تأثیر گذار بر روی عملکرد WiFi از عوامل فیزیکی از جمله تجهیزات و سطح پاور گرفته تا عواملی که به وضوح قابل شناسایی نیستند و می توانند باعث تداخل شوند را شامل می شود که  بعضی از این فاکتورها قابل کنترل بوده  اما اصلاح برخی از آن ها دشوار می باشد.

در این مقاله ما 10 فاکتور رایج که بر روی عملکرد WiFi تأثیر می گذارد و کارهایی که تیم شما، ارائه دهندگان سرویس اینترنت(ISP) یا ارائه دهندگان سرویس اینترنت وایرلس (WISP) برای عیب یابی و حل مشکلات باید انجام دهند، ذکر شده است.

 

عوامل تأثیر گذار بر WiFi:

 

ـ آنتن ها بر روی پوشش و انتقال WiFi تأثیر می گذارند.

عملکرد WIFI شما تحت تأثیر آنتن ها قرار می گیرد. آنتن ها تأثیر چشمگیری بر روی پوشش WiFi دارند.

کاری که باید انجام داد:

هنگامی که شما عملکرد WiFi را بررسی می کنید، حتماً باید شناسایی کنید که چه آنتن هایی نصب شده اند یا در اکسس پوینت های WiFi شما قرار گرفته اند. معمولاً آنتن ها در یک فضای ساختمان یا دفتر قرار دارند ، اما بسته به نوع نصب یا خدمات، ممکن است در خارج از دفتر نیز نصب شوند.

 

ـ سطح پاور تجهیزات بر روی عملکرد WiFi تاثیر می گذارد.

سطح پاور تجهیزات WiFi شما بر روی سرعت تأثیر می گذارد. میزان پاور انتقال یافته توسط اکسس پوینت های شما اهمیت دارد و این میزان باید برای محدوده و پوشش کافی باشد. میزان پاور همیشه به همان اندازه ایی که در دفترچه های تنظیمات که همراه با تجهیزات WiFi شما می باشد، نیست. مشکلات پوشش WiFi ممکن است به دلیل سطح پایین پاور باشد.

الگوریتم های کنترل خودکار پاور تجهیزات WLAN معمولا با اکسس پوینت های همسایه شناسایی شده “بهینه سازی” می شوند که بر روی کارایی تاثیر می گذارد. این امر می تواند در سطح پایین پاور که برای عملکرد بهینه مورد نیاز می باشد، رخ دهد. توصیه می شود محدوده کنترل پاور انتقال را تنظیم کنید، به طوری که حداقل مقدار بالاتر از تنظیمات پیش فرض باشد.

 

ـ وظایف کانال WiFi خود را در نظر بگیرید.

حتی اگر مسائل فیزیکی مانند پاور، مکان قرار گیری اکسس پوینت ها و آنتن ها بهینه شده باشد، وظیفه کانال یک مانع منطقی بر روی عملکرد WiFi می باشد. هنگامی که شما از بیش از یک اکسس پوینت (AP) استفاده می کنید، این امر باعث ایجاد همپوشانی می شود. برای جلوگیری از این مشکل، برخی از تولید کنندگان تجهیزات خدمات WiFi پروتکل هایی را برای جلوگیری از این تداخل ایجاد کرده اند.

کاری که باید انجام داد:

 اکسس پوینت های مجاور باید از کانال های مختلف استفاده کنند. این به این دلیل است که آنها نه تنها قادر به دریافت هستند بلکه توانایی انتقال را نیز دارند.

 

ـ Utilization In WiFi

استفاده از Air time یکی دیگر از عوامل منطقی تاثیر گذار بر روی عملکرد WiFi می باشد. 3 نوع انتقال WiFi وجود دارد:

  • داده
  • کنترل
  • فریم های مدیریت

برای انتقال داده ها باید از بیشترین ظرفیت استفاده کرد. اگر شبکه شما از تعداد زیادی SSID پشتیبانی می کند، بیشترین استفاده از طریق beaconing و پاسخ های جستجو صورت می گیرد. میزان beaconing نیز تأثیر گذار است.

کاری که باید انجام داد:

  • تعداد SSID ها را کمتر از 5 نگه دارید.
  • در صورت امکان ، نرخ beaconing را از 100 به 300 میلی ثانیه افزایش دهید.

 

ـ نرخ داده های WiFi

نرخ داده ها برای انتقال بسته ها یک عامل دشوار جهت بهینه سازی هنگام استفاده از WiFi می باشد. همه ما می خواهیم اطلاعات را با بیشترین سرعت ممکن انتقال دهیم. با این حال، این به خودی خود یک مسئله است. ارسال موفقیت آمیز داده با نرخ بالا نسبت به نرخ های پایین دشوار می باشد.

کاری که باید انجام داد:

از حداکثر سرعت داده پایین تر از تنظیم حداکثر پیش فرض استفاده کنید. این امر باعث کاهش انتقال مجدد داده ها می شود. محیط WiFi که دارای سرعت بالا با تعداد انتقال مجدد پایین، ایده آل می باشد.

 

ـ پشتیبانی از استاندارد 11b

استاندارد 802.11 برای سازگاری با دستگاه های کندتر و قدیمی تر که از استاندارد b802.11 پشتیبانی می کنند، طراحی شده است. قابلیت پشتیبانی از استانداردهای قدیمی می تواند عملکرد WiFi را بسیار تحت تأثیر قرار دهد. مدت زمان بیشتری برای انتقال بسته های b802.11 طول می کشد. کاربران b802.11 نمی توانند استاندارد 802.11 را تشخیص دهند. این امر باعث می شود تا اکسس پوینت ها به مد محافظت منتقل شوند و همچنین عدم کارآیی را به سطح خدمات اضافه می کند.

کاری که باید انجام داد:

استاندارد b802.11 را در صورت امکان غیرفعال کنید.

 

ـ تکه تکه شدن و تجمیع (Fragmentation & Aggregation)

Fragmentation با هدف بهبود عملکرد WiFi در محیط های در هم ریخته صورت گرفته است. Fragmentation بسته ها را به قطعات کوچکتر برای افزایش انتقال موفق قطعه قطعه می کند. یک گیرنده مجبور است همه این قطعات را کنار هم قرار دهد تا بسته اصلی را تشکیل دهد. هزینه انجام این کار با هر قطعه است. تجمیع برای تأیید بلوک ها یا گروه هایی از بسته ها استفاده می شود،  در نتیجه نیاز به تصدیق هر بسته را کاهش می دهد و باعث افزایش کارایی و عملکرد می شود.

 

ـ توسعه چندرسانه ای QoS

استفاده از کلاس های ترافیکی QoS به اولویت بندی داده ها در شبکه شما برای بهبود عملکرد کمک کند. این موارد اغلب به صورت SSID های منحصر به فرد برای صدا یا فیلم ترجمه می شوند. (صدا و فیلم معمولاً بیشتر مستعد تأخیر هستند). یک برنامه افزودنی چند رسانه ای بی سیم 802.11 می تواند برای خدمات سیمی و وایرلس کاربرد داشته باشد تا توسعه  end-to-end را برای طبقه بندی ترافیک ارائه دهد.

 

ـ تداخل Non-WiFi

در بیشتر اوقات وقتی عملکرد WiFi خراب می شود یا تحت تاثیر قرار می گیرد، اولین گزینه بررسی آنالیزر طیف برای یافتن علت است. آنالیزر همیشه مشکل را پیدا نمی کند. WiFi می تواند در حضور سایر تداخلات رادیویی کار کند. درک این نکته که عوامل دیگر ممکن است در کاهش عملکرد تاثیر داشته باشند، ضروری و مهم می باشد. در سطح 2.4 گیگاهرتز می توانید پشت سر هم تداخل ایجاد کنید.

کاری که باید انجام داد:

سطح مداخلات را اندازه گیری کنید. نحوه عملکرد همزمان شبکه را با ابزاری که می تواند یک پنجره بزرگ را پوشش دهد، مقایسه کنید.

 

ـ پروتکل های سطح بالاتر که بر عملکرد WiFi تأثیر می گذارند.

پروتکل های سطح بالا مانند TCP/IP (برای انتقال فایل و معاملات آنلاین) بر روی عملکرد WiFi تاثیر می گذارند. بسته های ارسال شده از طریق فرستنده با استفاده از پروتکل کنترل انتقال (TCP) نیاز به تأیید از گیرنده TCP دارند. در صورت دریافت در یک زمان مشخص ، یک پنجره انتقال باز می شود و به تدریج تعداد بسته های ارسال شده را افزایش می دهد.

هر گونه از دست دادن یا تأخیر در بسته یا تأیید ، TCP را وادار می کند تا سریعاً پنجره انتقال را ببندد. این ممکن است  باعث کند شدن اتصال شبکه شما شود. پارامترهای شبکه مانند از بین رفتن بسته و تأخیر در سطح وایرلس یا در یک شبکه کاملاً سیمی ، بر سرعت WiFi تأثیر خواهد گذاشت.

کلیه موارد بالا بر سرعت وای فای تأثیر گذار بوده، همان طور که گفته شد تجهیزات وایرلس همچون خرید آنتن وایرلس مناسب، خرید اکسس پوینت مناسب و سایر تجهیزات در سرعت آن مؤثر می باشند.



:: برچسب‌ها: تجهیزات وایرلس , عوامل تاثیرگذار در وای فای ,
:: بازدید از این مطلب : 632
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 13 مرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهشید افخمی

سرور دل PowerEdge R630 جدیدترین سرور دو سوکت و 1U شرکت دل می باشد این سرور قابلیت ذخیره سازی پیشرفته، قابلیت ارتقاء و همچنین قابلیت اطمینان و عملکرد بیشتری را در مقایسه با سرورهای نسل قبلی ارائه می دهد. سرور R630 با پشتیبانی از درایوهای SSD با قابلیت جابه جایی در حین کار، جدیدترین پردازنده های Xeon و ظرفیت ورودی/خروجی (I/O) قابل ارتقا، برای کسب و کارهای متوسط و بزرگ مناسب می باشد.

سرور R630 از پردازنده های اینتل زئون سری E5-2600 v3 پشتیبانی می کند و دارای حداکثر 24 DIMM، اسلات های توسعه PCIe 3.0 و تکنولوژی های NIC است. سرور PowerEdge R630 دارای حافظه قابل ارتقا (حداکثر تا 768 گیگابایت) و قابلیت های I/O است. این سرور به راحتی می تواند به حجم های کاری با تقاضای بالا مانند انبار داده ها، تجارت الکترونیک، زیرساخت های دسکتاپ مجازی (VDI)، پایگاه داده ها و محاسبات با کارایی بالا (HPC) رسیدگی کند.

ویژگی های کلی سرور دل PowerEdge R630:

  • پشتیبانی از پردازنده های سری Intel Xeon E5-2600 v4 (از جمله پردازنده اینتل مدل Xeon E5-2698 V4) با حداکثر 22 هسته
  • دارای حداکثر 24 حافظه DIMM
  • دارای حداکثر 24 درایو SSD 1.8 اینچ (23 ترابایت)
  • دارای حداکثر 3 اسلات توسعه PCIe 3.0
  • دارای حداکثر 4 تا Express Flash NVMe PCIe SSD

 

سرور دل PowerEdge R630 با سیستم عامل های زیر سازگار می باشد:

 

ـ Operating systems

  • (Microsoft Windows Server 2008/2012 SP2, x86/x64 (x64 includes Hyper-V
  • (Microsoft Windows Server 2008/2012 R2, x64 (includes Hyper-V
  • Novell SUSELinux Enterprise Server
  • Red Hat Enterprise Linux

ـ Optional embedded hypervisors:

  • Citrix XenServer
  • VMware vSphere ESXi

 



:: برچسب‌ها: سرور , قیمت سرور , سرور اچ پی , خرید سرور دل ,
:: بازدید از این مطلب : 679
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 مرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهشید افخمی

کارت شبکه اچ پی مدل NC382T دو پورت PCI Express) PCIe) با کارایی بالا، مسی و کارت شبکه سرور گیگابیتی چند منظوره برای مشتریان برند ProLiant است که برای عملکرد بهینه مورد استفاده آنها قرار می گیرد. این کارت شبکه ها جدیدترین نسخه از لاین پرفروش ترین NIC های دو پورت HP است که باعث می شود مشتریان بتوانند اسلات های ورودی / خروجی (I/O) با ارزش را ذخیره کنند. کارت شبکه HP NC382T از جدیدترین سیلیکون Broadcom 5709 استفاده می کند و برای هر دو اسلات استاندارد و کم کیفیت مناسب است. این گزینه در اکثر سرورهای ProLiant DL و ML با قیمتی بسیار رقابتی پشتیبانی خواهد شد.

ویژگی های اصلی کارت شبکه اچ پی مدل NC382T:

 

1- پشتیبانی از (Tri-Speed (Tri-Speed Support

از آنجایی که NC382T علاوه بر گیگابیت اترنت از 10 مگابیت در ثانیه اترنت و 100 مگابیت در ثانیه Fast Ethernet پشتیبانی می کند، کاربران پشتیبانی از پروتکل end-to-end  را در سراسر شرکت خود تضمین می کنند. کارت شبکه NC382T مانند همه کارت شبکه های سرور HP، از استانداردهای باز صنعت تبعیت می کند و اطمینان می دهد که با تمام دستگاه های شبکه ای که از استانداردهای IEEE پشتیبانی می کنند، بصورت یکپارچه عمل خواهد کرد.

 

2- تحمل خطای شبکه ((Network Fault Tolerance (NFT)

تحمل خطای شبکه ، که گاهی اوقات به عنوان “عدم موفقیت” یا “افزونگی NIC” نیز نامیده می شود ، امکان نصب چندین کارت شبکه سرور NC382T یا سایر کارت شبکه ها را فراهم می آورد تا بتواند از دستگاه فعال از طریق کارت شبکه اضافی نسخه پشتیبان تهیه کند تا در دسترس بودن را بهبود ببخشد. ابزار گروهی HP همچنین به کاربران این امکان را می دهد تا تعیین کنند که در صورت ثابت بودن و تعویض کارت شبکه خراب، کارت شبکه اصلی عملکرد خود را به عنوان اتصال اصلی شبکه از سر می گیرد.

 

سرورهای پشتیبانی کننده‌ی کارت شبکه اچ پی مدل NC382T:

(ProLiant DL (rack-optimized:

  • HP ProLiant DL120 G6
  • HP ProLiant DL120 G7
  • HP ProLiant DL160 G5
  • HP ProLiant DL160 G5p
  • HP ProLiant DL160 G6
  • HP ProLiant DL165 G5
  • HP ProLiant DL165 G5p
  • HP ProLiant DL165 G6
  • HP ProLiant DL165 G7
  • HP ProLiant DL170e G6
  • HP ProLiant DL170h G6
  • HP ProLiant DL180 G6
  • HP ProLiant DL185 G5
  • HP ProLiant DL320 G6
  • HP ProLiant DL360 G6
  • HP ProLiant DL360 G7
  • HP ProLiant DL365 G5
  • HP ProLiant DL370 G6
  • HP ProLiant DL380 G6
  • HP ProLiant DL380 G7
  • HP ProLiant DL385 G5
  • HP ProLiant DL385 G5p
  • HP ProLiant DL385 G6
  • HP ProLiant DL385 G7
  • HP ProLiant DL580 G5
  • HP ProLiant DL580 G7
  • HP ProLiant DL585 G5
  • HP ProLiant DL585 G6
  • HP ProLiant DL585 G7
  • HP ProLiant DL785 G5
  • HP ProLiant DL785 G6
  • HP ProLiant DL980 G7

 

(ProLiant ML (expansion-optimized:

  • HP ProLiant ML110 G6
  • HP ProLiant ML110 G7
  • HP ProLiant ML150 G6
  • HP ProLiant ML330 G6
  • HP ProLiant ML350 G6

 

(HP ProLiant ML370 G6 ProLiant SL (scalable line:

  • HP ProLiant SL160s G6
  • HP ProLiant SL160z G6
  • HP ProLiant SL165s G7
  • HP ProLiant SL165z G6
  • HP ProLiant SL165z G7
  • HP ProLiant SL170z G6
  • HP ProLiant SL2x170z G6
  • HP ProLiant SL390s G7


:: برچسب‌ها: کارت شبکه اچ پی , سرور اچ پی , خرید سرور , ,
:: بازدید از این مطلب : 1346
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 25 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهشید افخمی

 

کارت شبکه اچ پی 554FLB 2-Port ساخته شده توسط کمپانی HP می‌باشد که با استفاده از اتصال مجازی Flex-10، جهت بهینه‌سازی مدیریت پهنای باند در سرورهای مجازی ، امکان تقسیم به چهار NICs فیزیکی در هر پورت 10Gb را می‌دهد. هنگامی که سوئیچ مناسب به پل مرکز داده اتصال پیدا می‌کند، اترنت I/O و کانال فیبر بر روی اترنت ((Fibre Channel over Ethernet (FCoE) از هم جدا شده و به شبکه متناظر هدایت می‌شوند.

 

مزایای کارت شبکه اچ پی 554FLB 2-Port:

 

ـ گذردهی تئوری پهنای باند (Throughput – Theoretical Bandwidth):

این کارت شبکه سرعت انتقال مستقیم 20Gb/s روی هر پورت اترنت را فراهم می کند (40Gb/s per adapter) ، عملکرد مورد نیاز شبکه برای بهبود زمان پاسخ و از بین بردن تنگناها را ارائه می دهد.

 

ـ برچسب استاندارد 802.1p QoS:

برچسب استاندارد quality of service (QoS) 802.1p اجازه نشانه گذاری یا برچسب فریم ها با یک سطح اولویت در یک شبکه آگاه QoS را برای بهبود جریان ترافیک می دهد.

 

ـ 802.1Q VLANs:

پروتکل شبکه مجازی که محلی‌ست virtual local area network )VLAN)) هر پورت فیزیکی این آداپتور را به طور جداگانه به NICهای مجازی چندگانه که برای تقسیم شبکه اضافه شده و افزایش امنیت و عملکرد را به دنبال دارد. VLANs به وسیله جدا کردن ترافیک در بین کاربران امنیت را افزایش می دهد.محدود کردن ترافیک کلی در همان دامنه VLANعملکرد را بهبود می بخشد.

 

ـ Fibre Channel over Ethernet )FCoE):

ترکیب عملکرد استاندارد NIC با کانال فیبر ثابت شده در صنعت به طور یکپارچه ترافیک را در یک شبکه اترنت بدون هدر رفتن به هم پیوند می دهد.

 

ـ فریم های بزرگ (Jumbo Frames):

این آداپتور از فریم های بزرگ تا اندازه (9,000byte (KB واحد انتقال (MTU) هنگام اجرای ترافیک I/O  اترنت پشتیبانی می کند.این 5 برابر بزرگتر از سایز استاندارد 1500- byte فریم اترنت می باشد.با فریم های بزرگ شبکه ها می توانند به عملکرد گذردهی بالاتر و استفاده بیشتر از CPU دست یابند.این ویژگی ها به طور ویژه برای انتقالات مرکز داده و مراکز بکاپ بر روی  نوار(tape) مفید می‌باشد.

 

در آخر برای آشنایی و  مطالعه ویژگی های سرور اچ پی مدل DL80 G9 بر روی لینک کلیک کنید. 

 


:: برچسب‌ها: کارت شبکه سرور , خرید کارت شبکه , خرید سرور , سرور اچ پی ,
:: بازدید از این مطلب : 1527
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 9 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهشید افخمی

رم سرور اچ پی مدل PC3L-10600R 4G تحت نظر شرکت HP بوده و دارای حافظه های 4 گیگابایت می‌باشد.

وظیفه رم ها در واقع نگهداری اطلاعات به صورت موقت، در زمان بوت شدن سیستم عامل و همه برنامه های درحال اجرای آن می باشد، اطلاعات ابتدا روی این حافظه‌ ذخیره شده تا سرعت پردازش را افزایش یابد و در دسترس CPU قرار گیرد.

RAM توانایی سریع خواندن و نوشتن را دارد و به سرور قدرت بالایی در دسترسی سریع به اطلاعات مورد نظر را می‌دهد و باعث می‌شود تا CPU با سرعت بیشتری دستورات را دریافت و پردازش نماید. به‌طور کلی می‌توان گفت تمامی عملیات برنامه‌ها و دستوراتی که باید ازطریق CPU پردازش شوند در حافظه RAM در انتظار می‌مانند. در این پردازش میزان رم بر سرعت پردازش اطلاعات تاثیرگذار می باشد.

 

رم سرور اچ پی مدل PC3L-10600R 4GB با سرورهای زیر سازگار می باشد:

  • HP PROLIANT BL420C GEN8
  • HP PROLIANT BL460C GEN8
  • HP PROLIANT BL660C GEN8
  • HP PROLIANT DL160 GEN8
  • HP PROLIANT DL360E GEN8
  • HP PROLIANT DL360P GEN8
  • HP PROLIANT DL380E GEN8
  • HP PROLIANT DL380P GEN8
  • HP PROLIANT DL560 GEN8
  • HP PROLIANT ML350E GEN8
  • HP PROLIANT ML350P GEN8
  • HP PROLIANT SL230S GEN8
  • HP PROLIANT SL250S GEN8
  • HP PROLIANT SL270S GEN8
  • HP PROLIANT WS460C GEN8

 



:: برچسب‌ها: رم سرور اچ پی , رم سرور , سرور اچ پی , خرید سرور اچ پی ,
:: بازدید از این مطلب : 717
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 3 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهشید افخمی

 وظیفه پردازنده سرور پردازش اطلاعات در سیستم است، درست مشابه  مشابه عملکرد مغز انسان!

 اگر بخواهیم برترین تولید کننده های موجود در زمینه ساخت پردازنده سیستم در جهان را نام ببریم بی شک شرکت intel اولین گزینه ای خواهدبود که به ذهن خطور می کند.  

پردازنده اینتل مدل Xeon E5-2643 v3 و پردازنده اینتل مدل Xeon E5-2609 V3 که در خانواده نسل سوم پردازنده های شرکت اینتل قرار دارند ، از پرفروش ترین مدل های این سری می باشند. این نسل جدید از پردازنده ها، با حمایت از یک زیرساخت مبتنی بر نرم افزار (SDI)، قادرند با استفاده از انعطاف پذیری بیشتر با سطح بالایی از اتوماسیون و ارکستراسیون (تنظیمات و همگام سازی)، مراکز داده های قدرتمند و هوشمند را فعال کنند.

این نسل جدید از پردازنده ها، با حمایت از یک زیرساخت مبتنی بر نرم افزار (SDI)، قادر به استفاده از انعطاف پذیری بیشتر با سطح بالایی از اتوماسیون و ارکستراسیون (تنظیمات و همگام سازی) هستند و مراکز داده های قدرتمند و هوشمند را فعال می کنند.

علاوه بر این، پردازنده های سری Intel Xeon E5-2600 v3 مزایای قابل توجهی در عملکرد، بهره وری قدرت، مجازی سازی و امنیت ارائه می دهند. ترکیب این مزایا با هزینه پایین و کیفیت محصول همراه است که این سری از پردازنده های Intel Xeon E5-2600 v3 را به عنوان راه حلی مناسب برای هر سازمانی ارائه می کند.

برای خرید پردازنده اینتل، ازداشتن گارانتی و اعتبار شرکت ارئه دهنده اطمینان حاصل کنید.



:: برچسب‌ها: پردازنده سرور , پردازنده اینتل ,
:: بازدید از این مطلب : 1734
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 22 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهشید افخمی

توضیح مختصر در رابطه با سرورهای HP:

به طور کلی می توان گفت سرورهای ساخت شرکت HP به عنوان پر طرفدارترین سرور جهت استفاده در دیتا سنترها به شمار می روند. شاید دلیل این محبوبیت این است که این سرورها چه در مقیاس بزرگ و چه در مقیاس کوچک می توانند بیشترنیازهای شما را برآورده سازند. شما با انتخاب درست مدل سرور مورد نیاز خود می توانید به سطح عملکرد بالا، افزایش میزان دسترسی ، قابلیت توسعه و مدیریت دست یابید.

سرورها در دیتا سنتر در دو نوع Tower و Rackmount یا ایستاده و قابلیت نصب در رک می باشند. استفاده از این سرورها و ایجاد یک زیر ساخت قوی با قابلیت انعطاف پذیری بالا، موجب افزایش کارایی شده و دنیای جدید را به زیر ساخت های شما خواهد داد. هم چنین زمینه استفاده از فناوری های جدید در آینده را نیز فراهم خواهد کرد و شما می توانید با یک انتخاب مناسب سروری برای چندین سال آینده خود تامین کنید.

این کمپانی دارای محصولاتی نظیر سرور، سوئیچ، روتر، رک و استوریج می باشد. اما همواره سرورهای HP جزء پرفروش ترین محصولات می باشد. این سرورها به همراه مجموعه ای از ابزارهای مختلف برای مدیریت، ذخیره سازی اطلاعات و تجهیزات جانبی، قابلیت ارائه سرویس های مورد نیاز برای سازمان ها و محیط های کاری با کیفیت فوق را دارا می باشند.

 

خرید سرور اچ پی 

 

سرورهای HP به چهار خانواده تقسیم می شوند که البته لازم به ذکر است دلیل این تنوع برآورده کردن نیازهای مشتریان می باشد که شامل :

 

1ـ خانواده HP ProLiant BL:

سرورهای (BL (Blade برای همه‌ی شرکت، در مقیاس بزرگ، متوسط و کوچک مناسب هستند. این سرورها به صورت تیغه ای قرار می گیرند. قرار گرفتن آنها به صورت تیغه ای سبب شده است که تعداد سرور بیشتری درون رک جای گیرد. از طرفی سادگی مدیریت، قابليت انعطاف بالا و ساختار متفاوت، موجب كاهش هزينه های ديتا سنترها و بالا رفتن كيفيت سرويس دهی شده است. قرار گیری سرورها درون تیغه ها بین 8 تا 16 عدد می باشد.

 

2ـ خانواده HP ProLiant DL:

سرورهای HP ProLiant DL به عنوان پر فروش ترین سرورها در ایران به شمار رفته و جهت استفاده درون رک قرار می گیرند. از قابلیت های این سرورها قابلیت انعطاف و مدیریت پذیری بالا می باشد. از جمله سرورهای سری DL می توان به  مدلهای سری  DL700 ، DL500 ، DL300 ، DL100  و DL900  اشاره نمود. لازم به ذکر است که  سری DL360 و DL380 به عنوان پر فروش ترین سرورها در ایران می باشند.

 

هر کدام از سری های سرورهای DL دارای ویژگی های خاصی هستند که در زیر به برخی از آنان اشاره خواهیم کرد:

ـ سری HP ProLiant DL100 : محاسبات با کارایی بالا در طراحی مقرون به صرفه و متراکم

ـ  سری HP ProLiant DL300P : سرور رک استاندارد با عملکرد و تطابق پذیری بالا

ـ سری HP ProLiant DL300E : سرور رک و دارای کاربردی آسان

ـ سری HP ProLiant DL500: سرورهایی در مقیاس بزرگ و محاسبات فشرده

برای مثال از جمله سرورهای پرفروش در ایران می توان به سرورهای اچ پی مدلDL380p Gen8 ،DL380 G10 ، DL360 Gen7، DL360 G9، DL360p G8، DL380 G7 و DL380 Gen9  اشاره کرد.

 

3ـ خانواده HP ProLiant ML:

سرورهای HP ProLiant ML انعطاف پذیر و قابل ارتقاء می باشد و برای دفاتری که دارای شعب مختلف هستند مناسب می باشند. این سرورها به صورت قفسه ای هستند. به عبارتی قابلیت این سرورها در مقایسه با سرورهای سری DL هیچ کم و کاستی ندارند و علاوه برآن مزیت های بیشتری نیز مانند عدم وابستگی آنها به رک را دارا می باشند. البته اگر تمایل داشته باشید می توانید آن را در رک جای دهید. از جمله این سرورها می توان به سری ML100 و ML300 اشاره کرد.

 معتبرترین گارانتی تجهیزات شبکه 

4ـ خانواده HP ProLiant SL:

سرورهای HP ProLiant SL برای محیط هایی در مقیاس بزرگ طراحی شده اند. این مدل از سرورها برای میزبانی وب، خدمات ابری و برای شرکت هایی با محاسبات بالا مناسب می باشد. خانواده سرورهای SL امکان استقرار و پردازش سریع و هزینه عملیاتی پایین تر را فراهم می آورد.

همانطور که در بالا ذکر شد سرورهای HP به چهار خانواده تقسیم می شوند که هر کدام نیز به سری های مختلفی تقسیم بندی شده اند.

این مقاله تنها جهت شناخت بیشتر شما عزیزان از این سرورها می باشد.



:: بازدید از این مطلب : 1903
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهشید افخمی

QoS چیست؟

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که هنگام مطالعه برخی از تجهیزات شبکه به کلمه QoS برخورده باشید اما معنای واقعی آن را ندانید. ما در این مقاله سعی داریم شما را با مفهوم کیفیت خدمات سرویس آشنا نماییم.

QoS یا کیفیت خدمات سرویس به هر تکنولوژی كه ترافيك داده ها را براي كاهش از بین رفتن بسته های اطلاعاتی، زمان تأخير و jitter بر روي شبکه مدیریت می کند، اطلاق می شود. QoS با تعیین اولویت های انواع خاص داده ها در شبکه ، منابع شبکه را کنترل و مدیریت می کند.

کیفیت خدمات (QoS) مجموعه ای از فناوری هایی است که بر روی یک شبکه کار می کند و از اجرای مطمئن برنامه ها و ترافیک های با اولویت بالا با ظرفیت محدود اطمینان حاصل می کند. فن آوری های QoS این کار را با ارائه کاربری متفاوت و تخصیص ظرفیت جریان های خاص در ترافیک شبکه انجام می دهند. با این کار مدیر شبکه ترتیب دستیابی به بسته ها را تعیین کرده و مقدار پهنای باند برنامه ها یا جریان های ترافیکی را مشخص می کند.

سازمان ها از QoS برای رفع نیازهای ترافیکی اپلیکیشن های حساس مانند تماس های زنده صوتی و تصویری استفاده کرده و به کمک آن از کاهش کیفیت ناشی از حذف بسته ها، تأخیر و jitter جلوگیری می کند. سازمان ها می توانند با استفاده از ابزارها و تکنیک های خاصی مانند jitter buffer و traffic shaping به QoS دست یابند.

تنظیمات پیکربندی کیفیت سرویس (QoS) به دو صورت Manual توسط کاربر و هوشمند به صورت خودکار توسط پردازنده تجهیزات شبکه انجام می شود. در حالت خودکار یا هوشمند، احتمال خطا و افت دقت به منظور تخصیص پهنای باند بهینه وجود دارد و به همین دلیل برخی از برند ها، قابلیت پیکربندی دستی را ارائه می دهند. به طور معمول پیکربندی QoS بر اساس دستگاه یا Client و اپلیکیشن امکان پذیر است و محدودیت ها نیز بر همین اساس اعمال می شوند.

 

 خرید سوئیچ سیسکو با گارانتی معتبر 

 

اهمیت سرویس  کیفیت خدمات یا QOS در چیست؟

برخی از سرویس ها یا برنامه های کاربردی که در بستر شبکه اجرا می شوند، به تاخیر یا Delay حساس هستند. این سرویس ها برای انتقال بسته های اطلاعاتی خود در شبکه از پروتکل UDP استفاده می کنند و از پروتکل TCP بهره ای نمی برند.

تفاوت اصلی بین پروتکل TCP و UDP این است که پروتکل TCP بسته هایی که در راه از بین می روند را مجدداً ارسال می کند. اما پروتکل UDP بسته های اطلاعاتی آسیب دیده  را مجدد در شبکه ارسال نمی کند. اما برای سرویس هایی که از پروتکل UDP استفاده می کنند مانند سرویس VOIP ، هرگونه بسته اطلاعاتی صوتی که از بین برود دیگر نمی تواند در شبکه ارسال شود زیرا بسته های صوتی در بستر شبکه Stream می شوند و ارسال دوباره آن بسته ها در بستر شبکه بی فایده می باشد. به همین دلیل، به تأخیر افتادن ارسال بسته های اطلاعاتی که با پروتکل UDP در شبکه ارسال می شوند، یک مشکل جدی محسوب می شود. حتی اگر تعداد کمی از بسته های صوتی در هنگام ارسال در بستر شبکه از بین بروند کیفیت صدا را پایین می آورد بطوریکه صدا به صورت نامفهوم شنیده می شود. بسته های اطلاعاتی حساس به تاخیر بهJitter معروف هستند.

درواقع Jitter اختلاف زمان تاخیر رسیدن بسته های اطلاعاتی Stream شده در شبکه می باشد. اگر شبکه شما پهنای باند زیادی دارد، Delay یا تأخیر در شبکه شما تا حد زیادی وجود نخواهد داشت و در نتیجه نیاز به راه اندازی سرویس QoS در شبکه نخواهید داشت. اما در شبکه های سازمانی و بزرگ در زمان هایی روتر ها و سوئیچ ها شروع به Drop کردن بسته های اطلاعاتی خواهند کرد در این گونه موارد سرویس های نظیر VOIP و … در شبکه دچار اختلال می شود و آن سرویس ها نمی توانند به طور موثر و کارآمد به فعالیت خود ادامه دهند. در اینجاست که به کیفیت خدمات یا QOS نیاز پیدا می کنیم.

 

پارامترهای QoS:

سازمان ها می توانند QoS را با استفاده از چندین پارامتر از جمله موارد زیر اندازه گیری کنند:

  • از دست رفتن بسته ها هنگامی اتفاق می افتد که پهنای باند لینک ها کاملاً اشغال شده باشد و روترها و سوئیچ های شبکه شروع به حذف بسته ها کنند. هنگامی که در زمان برقراری ارتباطات زنده مانند تماس های صوتی یا ویدئویی ، بسته ها از بین بروند این امر باعث ایجاد اختلال و وقفه در تماس ها می شود.
  • Jitter نتیجه تراکم شبکه، تغییر زمان و تغییر مسیرها می باشد. وقوع بیش از حد آن باعث کاهش کیفیت ارتباطات صوتی و تصویری می شود.
  • منظور از تأخیر مدت زمانی است که یک بسته از مبدأ به مقصد طی می کند. تأخیر باید تا حد ممکن نزدیک به صفر باشد. اگر در تماس های VOIP این زمان زیاد باشد باعث اکو صدا یا ایجاد همپوشانی می شود.
  • پهنای باند ظرفیت یک لینک ارتباطی در شبکه برای انتقال حداکثر داده از یک نقطه به نقطه دیگر در یک زمان معین می باشد. QoS شبکه را با مدیریت پهنای باند و تعیین اولویت ها برای اپلیکیشن هایی که به منابع بیشتری نسبت به دیگران نیاز دارند، بهینه می کند.
  • (MOS (Mean opinion score معیاری برای سنجش کیفیت صدا می باشد که از یک مقیاس پنج گانه استفاده می کند.

 

نحوه پیاده سازی QoS:

سه مدل ، سرویس های یکپارچه و خدمات متمایز برای پیاده سازی QoS در دسترس می باشد که شامل: 

 

1ـ بهترین تلاش (Best Effort):

Best Effort یک مدل QoS است که در آن همه بسته ها دارای اولویت یکسان هستند و تضمینی برای به مقصد رسیدن بسته ها وجود ندارد. این روش وقتی که در شبکه برای QoS هیچ سیاست گذاری خاصی وجود ندارد یا در زمانی که زیرساخت ها از QoS پشتیبانی نمی کنند، مورد استفاده قرار می گیرد.

 

2ـ سرویس های یکپارچه (IntServ):

سرویس های یکپارچه (IntServ) یک مدل QoS است که یک قسمت از پهنای باند را برای مسیر خاصی در شبکه در نظر می گیرد. برای هر اپلیکیشن یک پهنای باند مشخص در نظر گرفته می شود تا اطمینان حاصل شود که منابع شبکه قادر به پاسخگویی به نیاز بسته های آن برنامه هستند و مشکلی از نظر منابع برای ارسال بسته های این برنامه خاص وجود ندارد. البته پیاده سازی این مدل از QoS نیازمند این است که روترها و مسیریاب های شبکه قادر به پشتیبانی از RSVP باشند. IntServ دارای مقیاس پذیری محدود و مصرف زیاد از منابع شبکه می باشد.

 

3ـ خدمات متمایز (DiffServ):

خدمات متمایز (DiffServ) یک مدل QoS است که در آن عناصر شبکه از جمله روترها و سوئیچ های شبکه را برای سرویس دهی به چند کلاس طبقه بندی می کند و این طبقه بندی بر اساس اولویت ترافیک ها مشخص خواهد شد. ترافیک شبکه براساس نیازمندی های یک سازمان به کلاس های متعددی تقسیم می شود. برای مثال ترافیک صوتی اولویت بالاتری نسبت به ترافیک های دیگر دارد. اولویت بسته ها با استفاده از کد DSCP تعیین خواهد شد. DiffServ همچنین از شیوه های per-hop مانند صف بندی و اولویت بندی برای اعمال مکانیسم های QoS  استفاده خواهد کرد.

معماری شبکه بر چگونگی اجرای کیفیت خدمات یا QOS در سازمان ها نیز تاثیر می گذارد. شبکه های MPLS دارای یک لینک خصوصی هستند که end-to-end QoS را در یک مسیر واحد ارائه می دهد. در قراردادهای MPLS  میزان پهنای باند، QoS، زمان تاخیر و زمان اجراء مشخص می شود. بنابراین استفاده از لینک های MPLS برای سازمان ها هزینه بر خواهد بود.

SD-WAN از اتصال های مختلفی از جمله MPLS و broadband استفاده می کند. با SD-WAN می توانید بر وضعیت اتصالات فعلی شبکه و عملکرد آن ها نظارت داشته باشید. به عنوان مثال، اگر تعداد بسته های از دست رفته در یک اتصال از یک سطح مشخصی بالاتر رود، SD-WAN به دنبال یک اتصال جایگزین خواهد بود.

 

مکانیسم های سرویس کیفیت خدمات یا QOS:

مکانیسم های QoS خاص می توانند کیفیت ترافیک داده را مدیریت کنند. مکانیسم های QoS بسته به نقشی که در مدیریت شبکه ایفاء می کنند، در دسته بندی های خاصی قرار می گیرند.

  • ابزار طبقه بندی و علامت گذاری بین اپلیکیشن ها تفاوت قائل می شود و بسته های اطلاعاتی را در گروه بندی های مختلف ترافیکی طبقه بندی می کند. علامت گذاری، هر بسته را به عنوان عضوی از کلاس شبکه علامت گذاری می کند و به دستگاه های موجود در شبکه اجازه می دهد تا کلاس بسته را تشخیص دهند. طبقه بندی و علامت گذاری روی تجهیزات شبکه مانند روتر سیسکو ، سوئیچ سیسکو  و اکسس پوینت اجرا می شود.
  • ابزارهای مدیریت تراکم با استفاده از طبقه بندی و علامت گذاری بسته ها مشخص می کنند که بسته های داده در کدام صف قرار بگیرند. این ابزار دارای صف هایی بر اساس اولویت first-in، first-out و تاخیر پایین هستند.
  • ابزار جلوگیری از ایجاد تراکم، ترافیک شبکه را کنترل می کند و در صورت بروز ازدحام بسته های با اولویت پایین را drop می کند. در این حالت می توانیم تا حدود زیادی مطمئن شویم که بسته های موجود در صف دارای اولویت بالایی هستند و به موقع به مقصد می رسند.
  • ابزارهای شکل دهی ترافیک، ترافیک ورودی را تغییر می دهد و برنامه های زمان واقعی را در اولویت بالاتری نسبت به برنامه هایی که حساسیت کمتری به زمان دارند مانند ایمیل و پیام رسانی در اولویت قرار می دهند. ابزارهای شکل دهی ترافیک شامل بافر، Generic Traffic Shaping و شکل دهی Frame Relay Traffic می باشد. ابزارهای کنترل ترافیک هم مانند ابزارهای شکل دهی ترافیک بر روی تراکم ترافیکی تمرکز می کنند و در صورت نیاز بسته ها را drop می کنند.
  • ابزارهای بهره وری لینک، استفاده از پهنای باند را به حداکثر می رسانند و زمان تأخیر را کاهش می دهند. در حالی که این ابزارها انحصاراً برای QoS نمی باشند اما در کنار سایر ابزارهای QoS مورد استفاده قرار می گیرند. این ابزارها شامل Real-Time Transport Protocol header compression، Transmission Control Protocol header compression و فشرده سازی لینک می باشد.
 


:: بازدید از این مطلب : 752
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهشید افخمی

10 نکته‌ی مهم در خرید سرور:

اگر در حال خرید یک سرور جدید برای دیتا سنتر خود هستید، ابتدا می بایست نیازهای خود را بررسی نمایید تا کاملا مطمئن شوید سرور خریداری شده می تواند نیازهای سازمان و یا شرکت شما را برآورده سازد. شرکت های سازنده‌ی سرورها متفاوت هستند، اما مهمترین آنها سرورHP می باشد که در اکثر دیتا سنترهای جهان حداقل یکی از آنها یافت می شود.

این سرورها در سری پرفروش DL، در مدل های مختلفی از جمله DL360، DL380 و … به بازار عرضه شده که هر کدام دارای مدل های مختلفی هستند مانند سرور اچ پی مدل DL360 G7، سرور اچ پی مدل DL360 G9 ، سرور اچ پی مدل DL380P G8 و …

سرورها از لحاظ قیمت بسیار گران هستند، به همین دلیل اگر به عنوان یک سرمایه گذاری بلند مدت به آن نگاه کنیم به این نتیجه می رسیم که باید خریدی انجام دهیم پاسخگوی کلیه نیازهای ما باشد.

 

حال باید در خرید سرور بسیار دقت داشت و چند نکته‌ی مهم را در نظر داشت:

 

1ـ Drivers:

یکی از اولین مواردی که قبل از تصمیم گیری در مورد خرید باید در نظر بگیرید این است که آیا سرور مورد نیاز شما پشتیبانی درایور لازم را ارائه می دهد. اگر سرور شما Dell و یا HP نباشد نیاید با درایورهای ویندوزی مشکل داشته باشید. با این حال، درایورهای سروهای Linux ممکن است به آسانی در دسترس نباشند.  حتما این عامل را در نظر داشته باشید و بدون در نظر گرفتن آن اقدام به خرید نکیند.

 

2ـ Redundancy:

اگر سروری که خریداری می نمایید برای یک قسمت مهم می باشد حتماً این نکته را در نظر بگیرید که بتوانید به آن قطعاتی را اضافه نمایید. به این ترتیب می توانید از عملکرد سیستم اطمینان حاصل نمایید. به عنوان مثال ، سرور حداقل باید دو منبع تغذیه داشته باشد تا اگر یکی از کار افتاد، دیگری بدون اینکه سرور آفلاین شود کار خود را ادامه دهد.

برخی از سرورها به شما این امکان را می دهند تا حافظه مورد نیاز خود را نصب نمایید. در حالی که برخی دیگر ممکن است دارای یک شکاف اضافی باشند که می توانید از آن جهت نصب یک ماژول حافظه یدکی استفاده کنید. به این ترتیب می توانید هنگامی که یک حافظه دچار اختلال در عملکرد شود از حافظه یدکی کمک بگیرید.

 

3ـ Hot-swappable components:

امروزه به دلیل وابستگی کسب و کارها به فناوری اطلاعات ایجاد اختلال در عملکرد شبکه، سبب ایجاد اختلال در عملکرد کاری سازمان و یا شرکت خواهد شد. سعی کنید مطمئن شوید که سروری که انتخاب کرده اید دارای قابلیت تعویض قطعات می باشد.

این قابلیت به نحوی است که نیازمند به خاموش کردن سرور نمی باشد. به عنوان مثال، نمی توانید در هنگام روشن بودن سرور، برد و یا CPU آن را تعویض نمایید. اما سرورهایی هستند که از این قابلیت پشتیبانی می کنند و می توانید آنها را در زمان روشن بودن دستگاه تعویض نمایید.

 

4ـ Form factor:

اگر می خواهید سرور خریداری شده خود را درون رک قرار دهید، هنگام خرید اندازه سرور و رک را در نظر بگیرید زیرا هنگام قرار گرفتن آن در رک باید از فضای کافی جهت تبادل جریان هوا، برخوردار باشد. توجه داشته باشید که سرورهای 2U و 4U نسبت به سرور 1U به فضای رک بیشتری نیاز دارند.

 

5ـ Fault tolerant memory:

نکته دیگری که درهنگام خرید یک سرور جدید باید در نظر داشت، پشتیبانی از فناوری های حافظه تحمل پذیر خطا ، مانند خطای تصحیح کد (ECC) است. حافظه ECC می تواند خطاهای حافظه تک بیتی را بطور پویا تصحیح کند. حافظه ECC همچنین می تواند خطاهای دو بیتی را تشخیص دهد (اما نمی توانید آنها را تصحیح نماید).

 

6ـ Storage:

سرورها از نظر حافظه بسیار متفاوت هستند. اگرچه اکثر سرورهای موجود در بازار امکان استفاده از دو هارد داخلی را دارند ، اما در بین آنها استثنائاتی نیز وجود دارد. برخی از سرورها هیچگونه حافظه داخلی ندارند و در عوض دارای یک SAN بوت هستند.اما از طرف دیگر برخی سرورها از تعداد زیادی از حافظه های داخلی پشتیبانی می کنند.

 

7ـ CPU support:

در این مرحله می بایست معماری CPU را در نظر بگیرید. امروزه بسیاری از سرورهای موجود در بازار دارای چندین سوکت جهت پشتیبانی از انواع مختلف پردازنده هستند. معمولا مدیران شبکه هنگام خرید سرور، نیاز فعلی خود را در نظر می گیرند. اما چقدر خوب است که نیاز آینده خود را پیش بینی کرده و بر طبق آن CPU و سرور مورد نیاز خود را خریداری نمایند.

به عنوان مثال ، ممکن است در حال حاضر CPU های چهار هسته ای نیاز شما را برآورده کرده اما در آینده  به CPU های شش هسته ای یا هشت هسته ای نیاز پیدا کنید. به همین ترتیب ، ممکن است در ابتدا تنها یک سوکت را به سرور متصل کرده، اما در صورت لزوم یک CPU دیگر اضافه نمایید.

 

خرید CPU

 

8ـ Connectivity:

هر کدام از سرورهای موجود در بازار دارای یک شبکه داخلی هستند. با این حال اگر سرور به عنوان سرور میزبان عمل نماید اتصال آن به شبکه بسیار مهم می باشد. Clustering و مجازی سازی به طور معمول به آداپتورهای شبکه بیشتری نیاز دارد تا یک سرور مستقل. در این حالت یک سرور احتمالاً به طور پیش فرض دارای تعداد کافی آداپتور نخواهد بود اما باید مطمئن شویم که سرور ظرفیت اضافه کردن تعداد کافی آداپتور مورد نیاز را در خود داشته باشد.

 

9ـ Memory capacity:

اگر قصد دارید از سرور جدید خود به عنوان میزبان مجازی سازی استفاده کنید، حافظه سرور از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد. حافظه مهمترین منبع در یک محیط سرور مجازی است ، بنابراین شما باید اطمینان حاصل کنید که سرور شامل حافظه کافی برای پشتیبانی از تمام سیستم عامل های مهمان بدون آنکه کمبودی در حافظه احساس شود را دارد.

 

10ـ Manageability:

اگر تعداد کمی سرور در دیتاسنتر خود دارید حتما اطمینان حاصل نمایید که سرورهای شما از قابلیت مدیریت سخت افزاری و نرم افزاری به خوبی پشتیبانی می نماید. بسیاری از سرورهای موجود در بازار از IPMI پروتکل های مدیریت استاندارد پشتیبانی می کنند. اما ابزارهای مدیریت نرم افزار، معمولاً اختصاصی هستند به طوری که نرم افزار مدیریتی یک سرور با سرور دیگر متفاوت است.

به طور کلی مواردی که در این مقاله گفته شد عواملی هستند که می بایست یک کارشناس IT از آنها آگاه بوده و هنگام خرید یک سرور برای دیتا سنتر به آنها توجه نماید.

آگاهی از مشخصات هر کدام از سرورها شاید گاهی کاری غیر ممکن باشد اما می توانید با مراجعه به سایت مستر شبکه کلیه اطلاعات مورد نیاز خود را کسب نمایید و با آگاهی کامل خرید خود را انجام دهید.

 



:: بازدید از این مطلب : 1051
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 ارديبهشت 1399 | نظرات ()