نوشته شده توسط : مهشید افخمی

 

یوبیکیوتی (Ubiquiti) یکی از برندهای پیشرو در تولید تجهیزات شبکه است که به دلیل ارائه محصولات با کیفیت بالا، عملکرد قوی و قیمت مناسب، مورد توجه بسیاری از کاربران قرار گرفته است. روترهای یوبیکیوتی به دلیل قابلیت‌های متنوع و انعطاف‌پذیری، برای ایجاد شبکه‌های خانگی، اداری و حتی شبکه‌های بزرگ‌تر مناسب هستند. روترهای UISP از طریق برنامه UISP مدیریت میشوند. همچنین روتر های UniFi، از طریق برنامه شبکه UniFi مدیریت می‌شوند. برای محدوده روتر های AmpliFi، کاربران باید از برنامه AmpliFi در تلفن همراه برای پیکربندی روترها استفاده کنند. روترهای UISP برای نصاب ها و مشاغلی طراحی شده است که بسته به نصب به طیف وسیعی از ویژگی های مسیریابی سطح مبتدی تا پیشرفته نیاز دارند. روترهای UniFi برای نصب در سطح سازمانی در نظر گرفته شده است، اما همچنین می تواند با چند ظاهر زیبا همراه با عملکرد عالی، به کاربران خانگی پاسخ دهد.

روتر یوبیکیوتی

منبع : روتر Ubiquiti



:: بازدید از این مطلب : 10
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 28 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهشید افخمی

 

مشخصات و اطلاعات سرور اچ پی DL380 G10 Plus:

سرور اچ پی DL380 G10 Plus از جدیدترین سرورهایHP به شمار می رود که برای بارهای کاری در محیط های مختلف طراحی شده و عملکردی همراه با توسعه پذیری و مقیاس پذیری را ارائه می دهد. به طور کلی سرورهای نسل G10 با داشتن ویژگی‌ها و تکنولوژی‌های به‌روز و جدید در زمینه سخت افزار و نرم افزار، قادر به ارائه کارایی، توسعه پذیری و امنیت در سطح بسیار بالا است.

در پردازش‌های سنگین و دیتاسنتر، HPC، مجازی سازی، گرافیک و رندرینگ در سطح حرفه‌ای، شبیه سازی و مدل سازی، کاربرد دارد. سرور اچ پی DL380 G10 Plus با شاسی 2 یونیت از دو پردازنده ی (CPU) نسل سوم مقیاس پذیر پشتیبانی می کند و انعطاف پذیری قابل توجهی را برای انواع محیط های کاری ایجاد می کند. این محصول در بازار تجهیزات شبکه به فروش می رسد.

به طور کلی این سرور شبکه قابلیت امکان استفاده از نسل 3 پردازنده های مقیاس پذیر اینتل زئون و ویژگی های پیشرفته ای در عملکرد Compute Processing و پشتیبانی از درگاه های PCIe Gen4 را فراهم می کند. قابلیت‌های PCIe Gen4 سرعت انتقال داده‌ها و سرعت شبکه بالاتری را ارائه می‌دهد.

  • پشتیبانی از نسل سوم پردازنده‌های Intel Xeon Scalable
  • پشتیبانی از نسل چهارم درگاه‌های اتصال PCIe با پهنای باند و سرعت بیشتر نسبت به نسل سوم
  • پشتیبانی از کارت شبکه‌های OCP 3.0
  • پشتیبانی از رید کنترلرهای جدید (NVMe ،SAS و SATA)

این تحولات عملکرد بسیار سریعتر سیستم و ظرفیت حافظه بسیار بیشتری را به دنبال دارد. پردازندهای نسل جدید سری Intel Xeon Scalable تا 40 هسته با سرعت 3.60 گیگاهرتز پشتیبانی می کند.

 

منبع: سرور اچ پی مدل DL380 G10 Plus



:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 28 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهشید افخمی

 

کدی کیج یا براکت هارد سرور اچ پی چیست‌:

کیج هارد سرور، براکت، کدی هارد سرور، کدی سرور، سینی یا تری سرور همگی به محفظه‌ای از جنس آلومینوم یا فلز و پلاستیک اشاره دارد که جهت نصب هاردهای 2.5 یا 3.5 اینچی در داخل لپ‌تاپ و سرور نصب می‌شود و مانند یک آداپتور عمل می‌کنند. عمدتاً تولیدکنندگان معروف و صاحب‌نام در عرضه لپ‌تاپ، سرور، سخت‌افزار و … به تولید این محفظه می‌پردازند. اما کمپانی HP برای هر نسل از سرورهای خود اختصاصی به تولید کیج هارد سرور پرداخته است. کیج هارد سرور اچ پی در ابعاد و اشکال مختلف تولید و به بازار تجهیزات شبکه عرضه می‌شود. عملکرد این قطعه‌ در لپ‌تاپ و سرور متفاوت است در واقع در لپ‌تاپ به‌صورت درایو نوری و در سرورها به‌صورت یک گیره دو طرفه نصب می‌شوند. کدی سرور از جمله لوازم جانبی سرور می باشد. کدی سرور با انواع مختلف سرور سازگار می باشد. بسته بندی کدی سرور شامل یک عدد هارد درایو Tray Caddy و چهار عدد پیچ نصب می باشد.

caddy سرور

 

منبع :  caddy سرور



:: بازدید از این مطلب : 16
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 28 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهشید افخمی

 

 

کابل شبکه لگراند

کابل شبکه لگراند:

کابل های شبکه یکی از عناصر اصلی و الزامی شبکه های کامپیوتری به شمار می روند. در واقع این کابل ها هستند که سبب ارتباط میان دستگاه های مختلف در شبکه مانند سرورها، سوئیچ شبکه، روترها، کامپیوترهای مختلف، سایر تجهیزات شبکه برای انتقال اطلاعات می گردند.

شرکت لگراند یکی از شرکت های بزرگ  کشور فرانسه است که در زمینه فروش قطعات و تجهیزات شبکه فعالیت دارد و محصولات آن حدودا در 180 کشور توزیع شده است، این شرکت 85% از محصولات خود را به کشورهای دیگر صادر می کند. شرکت لگراند همواره در حال توسعه محصولات خود در سراسر دنیا می باشد. این محصولات با توجه به استاندارد هایی که در ساخت دارند در مصارف خانگی و صنعتی به کار می روند. ساختار ظاهری و تولیدی آن ها معمولا به صورت قرقره می باشد.

انواع کابل شبکه لگراند:

کابل ­های شبکه لگراند تنوع زیادی دارند که برحسب نیاز می ­توان مدل مناسب را انتخاب و استفاده کرد. انواع کابل­ شبکه لگرند در مدل­ های UTP و SFTP در بازار موجود می باشند. کابل شبکه لگراند در متراژ 500 و 305 متری عرضه می شود که متناسب با مدل کابل و همچنین متراژ مورد نیاز می توان آن را خریداری کرد.

کابل ­های UTP کابل­ هایی هستند که در آن از هیچگونه شیلد و فویلی استفاده نشده است. کابل UTP يکی از پرکاربردترین کابل ھای استفاده شده در شبکه ھای مخابراتی و کامپيوتری می باشد، به طوری که علاوه بر شبکه ھای کامپيوتری در سيستم ھای تلفن نيز از آنها استفاده مـی شود.

در حقیقت مجموعه ای از چند سیم مسی به هم تابیده شده است که روی آن با پلاستیک مرغوب پوشش داده شده است. کابل های شبکه متشکل از 8 سیم با رنگ های مختلف است که 4 رنگِ کابل شبکه آن را رنگ های اصلی و چهار رنگِ آن را رنگ های فرعی تشکیل می دهند. رنگ های اصلی شامل رنگ سبز، آبی، نارنجی و قهوه ای و رنگ های فرعی ترکبی از رنگ های اصلی با رنگ سفید است.  دسته بندی کابل های شبکه بر اساس مقاومت در برابر نویز، جنس بدنه کابل و جنس روکش کابل صورت می پذیرد و همچنین این موارد در تعیین قیمت کابل های شبکه موثر هستند.

کابل ها با توجه به موارد ذکر شده به cat5 ،cat5e ،cat6 ،cat6a ،cat7 ،cat7a و cat8 دسته بندی می شوند. شاید برایتان سوال باشد این دسته بندی ها بر چه اساسی صورت گرفته است، جالب است بدانید که سرعت انتقال داده و اطلاعات، مهم ترین عامل دسته بندی کابل های شبکه می باشد. مثلا کابل شبکه cat6 سرعت انتقال بالاتری نسبت به cat 5 دارد.

همچنین در این دسته بندی ها حروف a,e دیده می شود. این حروف نمایانگر میزان نویزپذیری و سرعت انتقال اطلاعات در کابل ها شبکه را نشان می دهند.

کابل شبکه لگراند Cat6:

کابـل CAT5 و CAT6، متـداول ترين نـوع کابل شبکه UTP محسوب می شود. در حال حاضر از این نوع کابل در نصب و راه اندازی شبکه استفاده می­ شود. کابل های STP یا شیلددار کابل­ هایی هستند که به منظور کاهش تداخل الکترومغناطیسی (EMI) یا همان نویز، در آن ها از شیلد استفاده شده است. لازم به ذکر است که در این نوع کابل به دور هر یک از زوج ها یک شیلد قرار گرفته است.

تفاوت بین کابل های Cat5 و Cat6:

در کابل های شبکه cat6 به علت وجود فویل بین دو زوج سیم، نویزگیری بهتر انجام می شود. همچنین کابل های cat6 قطر بیشتری نسبت به cat5 دارند، افت ولتاژ در این دسته بسیار پایین تر ازcat5  است، همچنین برای فواصل زیاد از آن استفاده می شود. اما تفاوت اصلی بین کابل های cat5 و cat6 در سرعت انتقال داده هاست. کابل های cat6، 10 برابر سرعت انتقال اطلاعات بالاتری دارند.

 

 

منبع : قیمت کابل شبکه لگراند



:: بازدید از این مطلب : 19
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهشید افخمی

 

سوئیچ سیسکو 8 پورت
سوئیچ سیسکو 8 پورت (Cisco Switch 8 Ports) یک سوئیچ شبکه است که برای اتصال هشت دستگاه به یکدیگر استفاده می شود. سوئیچ سیسکو 8 پورت توسط شرکت سیسکو پشتیبانی می شود که یکی از پیشروترین ارائه دهندگان راه حل های شبکه در جهان است. این به این معنی است که می توانید در صورت بروز هرگونه مشکل با سوئیچ خود، از پشتیبانی فنی با کیفیت بهره مند شوید. سوئیچ سیسکو 8 پورت هم برای مشاغل و هم برای مصارف خانگی مورد استفاده قرار میگیرد و محبوب است زیرا دارای قیمتی مناسب و کاربری آسان برای استفاده است. سوئیچ سیسکو 8 پورت در مدل های مختلف با ویژگی های مختلف موجود است. هنگام انتخاب سوئیچ، مهم است که نیازهای خود را در نظر بگیرید و مدلی را انتخاب کنید که ویژگی های مورد نیاز شما را داشته باشد.
 

ویژگی های سوئیچ سیسکو 8 پورت:

برخی از ویژگی های سوئیچ سیسکو 8 پورت عبارتند از:

  • هشت پورت اترنت گیگابیتی: این سوئیچ به شما امکان می دهد تا هشت دستگاه مانند رایانه، سرور، پرینتر و غیره را به شبکه خود متصل کنید.
  • ظرفیت سوئیچینگ 16 گیگابیت در ثانیه: این سوئیچ شبکه می تواند داده ها را با سرعت 16 گیگابیت در ثانیه بین دستگاه های متصل شده انتقال دهد که برای اکثر برنامه های کاربردی خانگی و اداری کافی است.
  • معماری ذخیره و ارسال: این نوع معماری به سوئیچ اجازه می دهد تا داده ها را قبل از ارسال آنها به دستگاه های مقصد ذخیره کند، که به کاهش ترافیک شبکه و بهبود عملکرد کمک می کند.
  • تشخیص خودکار سرعت پورت: این سوئیچ به طور خودکار سرعت پورت های اترنت را برای مطابقت با دستگاه های متصل شده تنظیم می کند، که به شما کمک می کند تا از حداکثر سرعت و عملکرد استفاده کنید.
  • پشتیبانی از Power over Ethernet (PoE): (در برخی مدل ها) این ویژگی به شما امکان می دهد تا دستگاه هایی مانند نقاط دسترسی بی سیم و تلفن های IP را بدون نیاز به کابل برق جداگانه با برق تغذیه کنید.
  • مدیریت وب: می توانید از طریق رابط وب به سوئیچ دسترسی داشته باشید و آن را پیکربندی کنید.
  • مدیریت CLI: همچنین می توانید از طریق رابط خط فرمان (CLI) به سوئیچ دسترسی داشته باشید و آن را پیکربندی کنید.

منبع : سوئیچ سیسکو 8 پورت



:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهشید افخمی

 

روتر سوئیچ میکروتیک CRS520-4XS-16XQ-RM یکی از جدیدترین محصولات کمپانی بزرگ و قدرتمند میکروتیک است که گام بزرگی در دنیای تجهیزات شبکه برداشته است. این روتر سوئیچ میکروتیک با قدرت پردازش بالا و مقاومت بسیار یکی از بهترین محصولات کمپانی میکروتیک به شمار می آید و شما می توانید آن را از طریق فروشگاه های عرضه کننده تجهیزات شبکه خریداری کنید.

روتر مذکور با پارت نامبر CRS520-4XS-16XQ-RM دارای 16 پورت یا درگاه با ظرفیت معادل 100 گیگابیت و 4 پورت 25 گیگابیتی SFP28 و QSFP28 می باشد و این قابلیت نشان از قدرت بالای آن می باشد به همین جهت از آن برای شبکه های سازمانی بسیار پیچیده، دیتا سنترها و سایر استودیوهای چند رسانه ای استفاده می کنند.

در روتر سوئیچ میکروتیک CRS520-4XS-16XQ-RM دو منبع تغذیه Hot-Swap و چهار فن هات سواپ جهت خنک نگه داشتن قرار داده شده است. منبع تغذیه روتر سوئیچ میکروتیک CRS520-4XS-16XQ-RM از نوع DC بوده و توانPW48V-12V150W و هات سواپ -48 ولت را به صورت جداگانه ارائه می دهد.

دمای محیط مناسب برای عملیات این محصول برابر -10 تا 50 درجه سانتی گراد بوده و از سیستم عامل RouterOS پشتیبانی می کند. پردازنده روتر سوئیچ میکروتیک CRS520-4XS-16XQ-RM از نوع ARM چهارهسته ای بوده که با فرکانس 2 گیگاهرتز کار می کند.

منبع : روتر سوئیچ میکروتیک CRS520-4XS-16XQ-RM



:: بازدید از این مطلب : 17
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهشید افخمی

 

 

 

 

سوئیچ سیسکو PoE

سوئیچ PoE مخفف عبارت Power over Ethernet نوعی سوئیچ شبکه است که از فناوری PoE برای تامین برق دستگاه‌های متصل به شبکه از طریق کابل اترنت استفاده می‌کند. این بدان معناست که شما می‌توانید بدون نیاز به کابل برق جداگانه، به دستگاه‌هایی از جمله آی پی فون، دوربین مداربسته،  gateway ها و دیگر تجهیزات شبکه اجازه دهید تا برق مورد نیاز خود را از طریق همان کابل دریافت کنند. این بدین معناست که دستگاه ها به جای اتصال به یک منبع برق مستقل، از سیمی که برای انتقال داده است، برای تامین برق استفاده می‌کنند. سوئیچ های PoE معمولاً به عنوان یک راه حل موثر در مواقعی که نیاز به اتصال تجهیزات در مکان هایی که محدودیت‌های برق وجود دارد، استفاده می شوند. این تجهیزات از استانداردهای مختلفی مانند: IEEE 802.3af و IEEE 802.3at پیشتیبانی می کنند و میزان برقی که قادر به ارسال آن هستند متفاوت است.

سوئیچ سیسکو POE:

سیسکو یکی از شرکت‌های بزرگ در زمینه تجهیزات شبکه است و سوئیچ‌های PoE نیز جزء محصولات آن هستند. سیسکو سوئیچ‌های مختلفی را با پشتیبانی از PoE ارائه می‌دهد که برای محیط‌های مختلف و نیازهای مختلف شبکه طراحی شده‌اند سوئیچ سیسکو POE وسیله ای برای ارتباط بین تجهیزات مجهز به فناوری POE می باشد، مانند: آی پی فون سیسکو و دوربین های مداربسته و آنتن های وایرلس و …

مزایای استفاده از سوئیچ سیسکو PoE:

  • کاهش کابل‌کشی: با استفاده از سوئیچ سیسکو POE، فقط به یک کابل اترنت برای هر دستگاه نیاز دارید که هم داده و هم برق را تامین می‌کند. این امر باعث کاهش قابل توجهی در تعداد کابل‌ شبکه مورد نیاز و ساده‌تر شدن نصب می‌شود.
  • کاهش هزینه: کاهش کابل‌کشی منجر به کاهش هزینه نهایی نصب می‌شود.
  • افزایش انعطاف‌پذیری: با PoE، می‌توانید دستگاه‌ها را در هر مکانی نصب کنید، حتی اگر پریز برق در نزدیکی نباشد.
  • قابلیت اطمینان بیشتر: سوئیچ سیسکو POE معمولاً دارای منبع تغذیه ذخیره‌سازی هستند که در صورت قطعی برق، به تامین برق دستگاه‌ها ادامه می‌دهند.

 

منبع : سوئیچ سیسکو POE



:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهشید افخمی

 

رم سرور

رم سرور چیست:

کلمة RAM کوتاه شده عبارت “Random Access Memory” است که به معنای حافظه دسترسی تصادفی است. رم سرور یکی از اجزای سخت‌افزاری در وسایل الکتریکی مانند: کامپیوتر، لپ تاب، تبلت، سرور و تلفن‌های هوشمند است. حافظه رم سرور در رایانه‌ها اصولاً به‌عنوان ماژول مانند DIMM یا SO-DIMMs نصب می‌شود و در تلفن همراه و تبلت‌ها عمدتاً این حافظه بر روی دستگاه به‌صورت ادغام شده است و کاربران نمی‌تواند از روی دستگاه بردارند و یا حذف کنند. در حقیقت اندازه رم رابطه مستقیم با سرعت و عملکرد سیستم‌عامل و برنامه‌های کاربردی دیگر دارد. گرچه حافظه رم یک حافظه موقت برای ذخیره‌سازی اطلاعات است و کارکرد آن با هارد دیسک‌ها کاملاً متفاوت است، چرا که این دستگاه هنگامی که سیستم روشن است اطلاعات را در درون خودش ذخیره می‌کند و زمانی که سیستم خاموش می‌شود اطلاعات ذخیره شده در آن از بین می‌رود.

 

 

منبع : خرید رم سرور



:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهشید افخمی

 

سوئیچ سیسکو سری 3850

سوئیچ های مدیریتی سری 3850 جز سری سوئیچ های لایه سه کمپانی سیسکو بوده اما توانایی کارکرد در لایه 2 و 3 را دارد که دارای قابلیت های منحصر به فردی از جمله vLAN بندی و port security و غیره هستند. از دیگر ویژگی های سری 3850 ماژولار بودن آن است بدین معنی که قطعاتی مثل فن، پاور و غیره از طریق ماژول به آن متصل میشوند. این سری از سوئیچ‌های سیسکو مناسب برای شرکت‌ها و سازمان‌هایی است که به گذرگاه انتقال داده تا 40 گیگابیت بر ثانیه نیاز دارند. از سوی دیگر شرکت‌هایی که قصد دارند مدیریت شبکه‌های ترکیبی را یکپارچه کنند سوئیچ‌های سری 3850 سیسکو می‌توانند برای آنها بهترین انتخاب باشند.

 

منبع : سوئیچ سیسکو سری 3850



:: بازدید از این مطلب : 19
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهشید افخمی

 

فایروال و UTM

فایروال چیست و چه کاربردی دارد:

وقتی صحبت از دسترسی امن به داده ها و عملیات سیستم های کامپیوتری یا شبکه می شود. فایروال Firewall دقیقا به همین منظور اختراع شده است. فایروال سخت افزار یا نرم افزار کامپیوتری‌ است که سیستم شما را در مقابل نفوذ مهاجمین، دسترسی‌های غیرمجاز، ترافیک‌های مخرب و حملات هکرها محافظت کند. فایروال در حقیقت یک ابزار امنیتی است که می‌تواند یک برنامه‌ی نرم‌افزاری یا یک دستگاه فیزیکی شبکه و یا حتی ابری باشد.اگر فایروال وجود نداشت، ایده اینترنت هم کمی بعد از به وجود آمدن، ناپدید می شد. پس نتیجه می گیریم که دنیای وب با مفهوم  Firewall است که معنا پیدا می کند. به طور کلی باید بگوییم فایروال ها به دودسته فایروال های سخت افزاری و فایروال های نرم افزاری تقسیم شده اند.

فایروال

 

 

منبع : فایروال



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 آبان 1403 | نظرات ()